Vragen? +31 (0)655795014 of info@veiligophetwater.nl

Management Contracten

MANAGEMENT CONTRACTEN

Heeft u een vaartuig maar niet de tijd of capaciteit voor het onderhouden hiervan, dan kunt u met een gerust hart met uw schip bij ons terecht.  U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle onderhoudswerkzaamheden aan motor, interieur en exterieur. Ook het leveren van een vakkundige bemanning voor het varen met uw schip of jachttransport van begin tot eind kunnen wij voor u verzorgen.

Bij deze service nemen wij de zorg en regelwerk rondom u jacht uit handen.  Na een persoonlijk gesprek wordt er een custome made overeenkomst gemaakt.  Dat kan eenvoudig, bijvoorbeeld alleen motoronderhoud, tot zeer uitgebreid zijn.  Maar het houdt niet op bij onderhoud alleen. We kunnen er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat uw schip schoon in de haven ligt met een goed gevulde koelkast wanneer u aangeeft te gaan varen.

Wilt u zelf niet varen is het mogelijk om gebruik te maken van onze capitain service of transport service.  Deze mogelijkheden houden niet op bij onze landsgrenzen. Tot op de middellandse zee zijn wij thuis.  Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de mogelijk heden die wij u kunnen bieden.