Vragen? +31 (0)655795014 of info@veiligophetwater.nl

Varen van A tot Zeemanschap

VAREN VAN A TOT ZEEMANSCHAP

Deze service is voor de beginnende watersporter die wil gaan recreëren op het water maar niet goed weet wat het beste bij hem past. Er zijn vele vormen van watersport In een persoonlijk gesprek zullen wij samen met u kijken wat het beste bij u past en hoe u dat kunt toepassen.

Een goed begin is het halve werk. U zal niet tussen wal en schip belanden door in het begintraject een vergissing te maken.  Tijdens het begintraject begeleiden wij u middels een persoonlijk gesprek. We bespreken met u alle zaken die van belang zijn alvorens u gaat deelnemen aan de watersport.Aan de hand van uw persoonlijke omstandigheden, wensen en budget bepalen we welke vaartuigen welke het beste bij u en uw toekomstige
vaargebieden past.

Ook de ligplaatskeuze alsmede het onderhoud worden meegenomen in het advies.  Desgewenst begeleiden wij u met objectief en onafhankelijk advies bij de aankoop van uw vaartuig waarbij we geen belang hebben bij de verkooptransactie.  Mocht er een vaarbewijsverplichting op uw vaartuig zitten dan kunnen wij u begeleiden bij de opleiding zodat u over de juiste papieren zult beschikken.